Footlogix

133891426.jpg
 
 

Apteekkitasoista tehoa vaahdon muodossa

Footlogix® on jalkahoitosarja jolla Noxin jalkahoidot tehdään. Niiden avulla pystyy hoitamaan hellästi mutta tehokkaasti kovettumat, halkeamat, kuivuneen ihon ja monta muuta! Sarjan voiteet ovat vaahtoja, joka on kiireisen ihmisen unelma: Jalkoja tulee hoidettua helpommin kun voiteen imeytymistä ei tarvitse odotella kuin 30 sekuntia! Vaahtokoostumus myös takaa kallisarvoisten tehoaineiden paremman imeytymisen pienemmän molekyylikoon ansiosta -tehoissa siis päihittää monet voidemaiset.

Footlogix® on maailman ensimmäinen jalkojenhoitosarja, jossa "medi meets pedi", eli lääketiede kohtaa jalkojenhoitotieteen. Sen kehittäjä on jalkojenhoidon pioneeri Dr. Katharin von Gavel, jolla on yli 25 vuoden kokemus jalkojen hoidosta. Footlogix®-perheen tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja ainutlaatuisiin raaka-aineisiin.

Footlogix®-vaahtovoiteissa käytetään patentoitua Dermal Infusion-teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat aineet läpäisevät okasolukerroksen yläpuolisen jyväiskerroksen (Stratum Coreum) ja saavuttavat epidermiksen auttaen säilyttämään ihon lämpötilan ja varmistaen näin aineiden vaikutuksen halutuilla alueilla.

Footlogix- vaahtovoiteita juuri sinun ihosi tarpeisiin löydät hoitolalta ja voit aina pyytää että kokeilemme voidetta ennen ostoa!