Käsi- ja jalkahoidot

Käsillä ja jaloilla suoritetaan suurin osa päivän töistä ja silti niihin ei kiinnitetä lähestulkoon yhtä paljon huomiota kuin kasvojen ihoon. Halkeilevat, kuivat kynsinauhat, punoittavat kädet, rakoilevat kantapäät tai kunnon kovettumat…Olisiko aika hemmotella ne kuntoon?

adult-beautiful-cold-709803.jpg

Käsihoidot

Pikamanikyyri 30min 23€

  • Kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus, lakkaus yhdellä värillä, kynsinauhaöljy ja loppuvoide.

Perusmanikyyri/klassinen käsihoito 38€

  • Kylvetys, kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus, hellävarainen kuorinta, lakkaus yhdellä värillä ja hoitovoide.

Spa- manikyyri 52€

  • Kylvetys, kynsinauhojen hoito, kynsien viilaus, hellävarainen kuorinta, hoitava ja kosteuttava naamio, kynsien lakkaus yhdellä värillä, käsien hieronta ja hoitovoide.

Parafiinikäsihoito 25€

  • Kynsinauhojen ja kynsien kevyt siistiminen, kynsinauhaöljy, kosteuttava käsivoide ja parafiininaamio käsille.

Hemmotteleva parafiinikäsihoito 35€

  • Käsien kylvetys, sokerikuorinta, kynsinauhojen ja kynsien kevyt siistiminen, kynsinauhaöljy, kosteuttava käsivoide ja parafiininaamio

Kynsien leikkaus ja viilaus 15€

acidification-alternative-medicine-beautiful-356062.jpg

Jalkahoidot

Klassinen jalkahoito (60min) 59€

  • Ihoanalyysin jälkeen jalkojen kylvetys, huolellinen kovettumien ja kuivan ihon raspaus, kynsinauhojen ja kynsien siistiminen, kosteutus hoitavalla vaahtovoiteella, hieronta ja lopuksi halutessasi kynsien lakkaus - ja tietenkin lisää kosteutusta!

Spa- jalkahoito (90min) 69€

  • Saat valita hoitoon mango-mandariini tai piparminttu-vanilja- linjan! Sisältää kaiken mitä klassinen jalkahoito, mutta lisäksi saat kylvyn jälkeen ihanan sokerikuorinnan, pidemmän hieronnan sekä jalkoja kosteuttavan herkullisen naamion!

dirty-children-foot-on-the-grass.jpg

Turvehoito jaloille

Detox- turvehaudehoito (60min) 69€

  • Väsyneiden, turvonneiden jalkojen ehdoton pelastus. Puhdas suomalainen Lehtosuon turve laittaa nesteet liikkeelle ja poistaa kuonaa tehokkaasti, samalla syvähoitaen herkintäkin ihoa. Hoidon jälkeen on erittäin tärkeää muistaa vedenjuonti! Sisältää jalkojen kylvetyksen, kevyen raspauksen, turvenaamion, hieronnan ja lopuksi syväkosteuttavan vaahtovoiteen.