Mizon kangasnaamiot

912drfjQfVL._SL1500_.jpg
 
 

Tehokasta hoitoa ihollesi suoraan Koreasta!

Ihonhoito saattaa joskus jäädä hieman sivuun kun aikataulu on kireä. Sen takia valitsin hoitolalle tehokkaat ja kosteuttavat Mizonin kangasnaamiot, joiden käyttö on kiireisimmällekin ihmiselle helppoa! Asetat kangasnaamion kasvoillesi ja annat sen vaikuttaa haluamasi ajan 15-20min jonka jälkeen poistat kankaan ja hierot ylijääneen seerumin ihollesi. Ei pestä pois vaan annetaan ihon nauttia kaikesta kosteudesta!

Mizon tunnetaan parhaiten sen poikkeuksellisen korkeasta laadusta ja innovatiivisista tuotteista. Vuodesta 2000 lähtien Mizon on panostanut voimakkaasti kauneustuotteiden tutkimus- ja kehittämistyöhön, jonka seurauksena se on luonut edistyksellisiä ja ihoystävällisiä hoitotuotteita. Brändillä on yli 15 patenttia, jotka kertovat sen edistyksellisyydestä ja pyrkimyksestä valmistaa parhaita ja tehokkaimpia tuotteita asiakkaittensa päivittäiseen ihonhoitorutiiniin. Sen omat laboratoriot ja tehtaat mahdollistavat laadun tarkkailun ja tuotteiden edullisuuden.

Innovatiivisen tutkimus- ja kehitystyön seurauksena on syntynyt tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka eivät sisällä turhia täyteaineita. Hoitotuotteet koostuvat parhaimmista ainesosista ja ovat siten tehokkaita, mutta hellävaraisia iholle. Useimmiten kauneustuotteissa on mieto tuoksu.

Hoitolalta saatavilla vaihteleva valikoima erilaisia Mizonin yksittäispakattuja kangasnaamioita!